CHOKLADCOOKIES MED SALTA MANDLAR

Ingredienser

 24 st

  • 100 g margarin (rumsvarmt)
  • 1 dl Brun Farin 
  • 1/2 tsk vaniljsocker 
  • 1 ägg 
  • 2 dl vetemjöl 
  • 1 tsk bakpulver 
  • 1/2 tsk salt 
  • 100 g marabou mjölkchoklad salta mandlar (eller valfri smak)

  • Så här gör du:Sätt ugnen på 200°C.Arbeta margarin, farin eller socker och vaniljsocker med elvisp i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver och salt och tillsätt det.Grovhacka blockchokladen. Rör ner i smeten.Klicka 1-2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med bakdduk/bakpapper. Grädda ca 10 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.