Christine gästbloggar

Hej alla läsare!

I dag är det en föredetta IK-brud som skriver! Mitt namn är Christine och jag arbetade på IK-form innan jag började plugga till lärare. Jag jobbar fortfarande lite extra i butiken under somrarna och även i julruschen, så är ni inne på IK-form i december kanske vi träffas där! Jag kommer gästblogga här lite då och då och kommer visa upp varor från IK-form som jag har hemma hos mig!

Det är nog ingen som har missat att det var Halloween i helgen. Pumpor, häxor och spöken överallt! Jag och min sambo hade bjudit hem ett kompispar på middag och eftersom jag tycker det är roligt med dukningar fick det självklart bli en halloween-dukning i färgerna vitt, svart och orange.

Här ser ni resultatet uppifrån! Tallrikarna som vi har är från Rosenthal (Thomas) och heter Loft. Det finns en hel serie och finns att köpa på IK-Form. Jag tycker att de är riktigt snygga och stilrena!Ett annat märke som finns att köpa på IK-Form är Eva Solo, där dessa vattenglas är ifrån.Den vita skålen som syns på bilden nedan är från JellyBean och kostar 449 kronor. Den finns i flera härliga färger! Även det orangea tre-stegs-fatet finns i olika färger på IK-Form. Under middagen serverade vi brödet på det.Jag och Johanna brukar ofta prata om inredning och Johanna ger mig massa tips! Två exempel använde jag mig av när jag dukade. Tack Johanna!
1. Det lilla ljuset som står på tallriken. Gör dukningen jättemysig!
2. Presentpåsen med matchande godis i. Det var uppskattat av gästerna som tyckte det var både roligt och gott. :)För att spöka till dukningen lite köpte jag spindelnät och spindlar. Tur att gästerna inte var rädda för spindlar. :)Hoppas att ni också haft en mysig helg!

Kramar från Christine (Utredainreda.blogg.se)

Kivi-lyktor!
Kivi-lyktor från iittala!
Så härliga att mixa och blanda.
Här i ljusblå, frost och klar.
Priser från 109:-/st

Höstens fina färger

Vi har fått in massa höstfint nu! Eller det hat ju rullat in höst-varor en lång tid nu och det fortsätter!
Hösten har så fina och härliga färger.
Hemma i mitt kök har jag massa orange accesoarer.
Brukar byta efter årstid, i somras hade jag limegrönt men nu fick det bli orange.
Kopp Från Bruka 149:-
Virkad korg från Zone 99:-(som brödkorg, förvaringskorg i både kök och på toalett)
Handduk från Bruka 49:- (finns i flera färger och mönster)
Gratäng/pajform från Gerbera 349:- (Finns i många färger och storlekar)
Tvål/diskmedelspump 139:- (finns även runda)
Diskborste 129:-
Äggklocka 129:-

 

 

 

Välkommen in och låt dig inspireras!

 

 

/Johanna