Christine gästbloggar

Hej alla läsare!

I dag är det en föredetta IK-brud som skriver! Mitt namn är Christine och jag arbetade på IK-form innan jag började plugga till lärare. Jag jobbar fortfarande lite extra i butiken under somrarna och även i julruschen, så är ni inne på IK-form i december kanske vi träffas där! Jag kommer gästblogga här lite då och då och kommer visa upp varor från IK-form som jag har hemma hos mig!

Det är nog ingen som har missat att det var Halloween i helgen. Pumpor, häxor och spöken överallt! Jag och min sambo hade bjudit hem ett kompispar på middag och eftersom jag tycker det är roligt med dukningar fick det självklart bli en halloween-dukning i färgerna vitt, svart och orange.

Här ser ni resultatet uppifrån! Tallrikarna som vi har är från Rosenthal (Thomas) och heter Loft. Det finns en hel serie och finns att köpa på IK-Form. Jag tycker att de är riktigt snygga och stilrena!Ett annat märke som finns att köpa på IK-Form är Eva Solo, där dessa vattenglas är ifrån.Den vita skålen som syns på bilden nedan är från JellyBean och kostar 449 kronor. Den finns i flera härliga färger! Även det orangea tre-stegs-fatet finns i olika färger på IK-Form. Under middagen serverade vi brödet på det.Jag och Johanna brukar ofta prata om inredning och Johanna ger mig massa tips! Två exempel använde jag mig av när jag dukade. Tack Johanna!
1. Det lilla ljuset som står på tallriken. Gör dukningen jättemysig!
2. Presentpåsen med matchande godis i. Det var uppskattat av gästerna som tyckte det var både roligt och gott. :)För att spöka till dukningen lite köpte jag spindelnät och spindlar. Tur att gästerna inte var rädda för spindlar. :)Hoppas att ni också haft en mysig helg!

Kramar från Christine (Utredainreda.blogg.se)